Komende wedstrijden / trainingen
Nog niet bekend.
Over mij
Op 5 jarige leeftijd is het allemaal begonnen op een kleine quad, maar al snel werd deze geruild voor een Yamaha PW50. Een paar jaar later werd deel genomen aan de eerste wedstrijden van de KNMV grasbaan. In de 50cc werd een 12e en een jaar later een 4e plaats behaald in het Nederlands. kampioenschap.

In het jaar 2010 was er een 3e plaats in de eindstand om het Nederlands kampioenschap, dit was inmiddels al in de 65cc grasbaan. Na in 2010 al getraind te hebben op een 125cc special machine werd in 2011 die overstap gemaakt naar deze klasse. Er zijn veel podiumplaatsen behaald dat jaar, ook internationaal.

In dat zelfde jaar is Klaus Dammermann binnen ons team gekomen (Dammermann Edelstahl / Monkey power tuning), die tot op heden nog steeds mijn sponsor en tuner is. In dat jaar had ik heel lang uitzicht op de 2e plaats in het NK maar helaas zakte ik tereug naar een vijfde plek in verband met een blessure waardoor ik de laatste wedstrijden niet mee kon rijden.

Voor 2012 had ik 3 super motoren van Dammerman tot mijn beschikking. Met als resultaat een 3e plaats in het Wereld kampioenschap en een 4e plaats in het Europees kampioenschap. Er had misschien iets meer in gezeten, maar in de laatste finale van het EK kwam ik ten val waarbij ik mijn arm op meerdere plaatsen brak waardoor ook mijn eerste NK titel verloren ging. Ik stond dat jaar ruim boven aan in het kampioenschap maar kon helaas de laatste wedstrijden niet meerijden.

Het werd een lange winterstop en lang revalideren, maar dat ging wonder boven wonder erg snel. 2013 is ons team uitgebreid met een vaste helper en monteur Arjan. Hij heeft me het hele jaar bij gestaan tijdens de wedstrijden. Ook werd er over gestapt naar de 250cc klasse dit jaar en er is gereden met een Duitse licentie. Dit was ook mijn eerste speedway jaar die ik wist af te sluiten met een 8e plaats in het WK.

In het noord Duits kampioenschap ben ik 3e geworden en in de finale van het Duits kampioenschap ben ik 5e geworden. Tevens heb ik dit jaar deelgenomen aan het WK langbaan in Vechta en daarin ben ik als 6e geëindigd. Ook heb ik aan het einde van dit jaar al een paar keer met de 500cc machine getraind. In 2014 kom ik uit in de 500cc klasse zowel speedway en langbaan / grasbaan.